Juha Lahti

Olen helsinkiläinen voimavarakeskeinen työnohjaaja. Toimin myös osa-aikaisesti Niilo Mäki Instituutissa (NMI) pohtien hahmottamiseen liittyviä pulmia ja niihin ratkaisuja.

Työnohjaajana toimiessani haluan etsiä ja mahdollisesti löytää jokaisen meidän oman elämän merkityksellisyyttä. Elämä kannattaa pitää melko yksinkertaisena, mutta sen ei tarvitse olla keskinkertaista.

Työskentely erityiskasvatuksen eri tehtävissä aina esimiestehtäviin asti on tuonut minulle kokemusta ja näkemystä työyhteisön dynamiikasta ja toiminnoista. Olen saanut olla avainasemassa pohtimassa yksilön ja työyhteisön tavoitteiden ja arvojen tasapainoa. Merkityksellistä on omien arvojen ja työn tavoitteiden suhde. Jos tämä suhde ei ole tasapainossa, niin hyvinvointi, jaksaminen ja motivaatio kärsivät.

Vapaa-aikaani tärvään purjehtimiseen kotivesillä ja maailman merillä sekä soittelemiseen yksin ja yhdessä. Molemmat intohimoni toimivat erinomaisina metaforina dialogiseen lähestymistapaan elämän matkalla ja vievät minut konkreettisesti vuorovaikutteisen olemisen äärelle.

Ota yhteyttä!

Jos kiinnostuksesi minua ja palveluitani kohtaan heräsi ja tunnet, että voisin olla avuksi sinulle, niin soittele tai lähetä yhteystietosi viestillä/sähköpostilla. Otan sinuun yhteyttä.